Habszivacs játszószőnyeg az interneten

A babajáték szőnyeg lehetővé teszi, hogy a csecsemők megtanulják az ok és okozat alapjait. A szőnyeg serkenti az „elsődleges körkörös reakciókat”, vagyis arra ösztönzi a csecsemőket, hogy ismételjék meg a véletlenszerűen végrehajtott cselekedeteket. Bővebben erről weboldalunkra látogatva olvashat.

Habszivacs játékszőnyeg rendelhető igen alacsony áron csakis a jatektenger.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és rendeljen ön is habszivacsot néhány kattintással. Ahogy a csecsemők nőnek, szándékosan meghúznak, megragadnak vagy elrúgnak egy játékot (másodlagos körkörös reakciók), és megismétlik, mert szórakozásnak találják őket. Egyszerűen fogalmazva: a szőnyeg bizonyos értelemben „rákényszeríti” a csecsemőket, hogy kölcsönhatásba lépjenek a lógó játékokkal, megtanítva őket a játékra, miközben elősegíti a tértudatukat. A kisgyermekek játékszőnyegei támogatják a baba vizuális érzékelési képességeit. Ennek oka, hogy a csecsemők inkább az erősen kontrasztos színű tárgyakat részesítik előnyben, és a matt kialakítás általában az élénk színek és textúrák kontrasztja (pl. puha szövet, sima műanyag), annál is inkább, ha különböző típusú színes játékokkal és kiegészítőkkel kombináljuk, a csörgőktől a rágókáig.

A baba játékszőnyeg arra ösztönzi a babát, hogy mászkáljon és használja a lábait, kezét és karját, ami döntő fontosságú az izom és az erő erősítéséhez. Ennél is fontosabb, hogy ösztönzi a hason fekvést, ami erősíti a nyakat és a hátat, valamint támogatja a durva motorikus képességeket (pl. csúszómászás, gördülés és járás), kézügyesség, kéz-szem koordináció, beszéd-, érzékszervi és egyenletes táplálkozási képességek fejlődését). További információkért és habszivacs szőnyeg rendelésért keresse fel a jatektenger.hu weboldalt.