Fürdőszoba lámpa online beszerzése

Nem könnyű a fürdőszobát megfelelő világítással ellátni. Szükségünk van egy erős és irányítható fényforrásra, például a tükör közelében, de gyengébb fényre is, hogy lazítsunk a fürdőben, anélkül, hogy az éles fény zavarna minket. Így kényelmesebb egy központi mennyezeti lámpa, valamint a tükör és a szekrények spot vagy lineáris megvilágítása. Tehát érdemes a fürdőszobában több lámpát is alkalmazni.

Fürdőszoba lámpa kiválasztására ma már egyre nagyobb figyelmet fordítanak az emberek. A tükör oldalain lévő kozmetikai világításhoz a lámpatesteket legalább 71 centiméterre egymástól és a padlótól körülbelül másfél méterre szerelje fel, hogy a lámpák legfényesebb részei egy vonalban legyenek az arcával. A tükör feletti lámpához szerelje fel körülbelül két méterre a padlótól. Semmi sem hasonlít a természetes fényhez, igaz? Arcunk, hajunk, sminkünk és ruháink valódi színe a legjobban a nappali fényben jelenik meg, tehát ezt a fényminőséget célszerű utánozni a fürdőszobában. Ennek érdekében válasszon fehér árnyalatú fürdőszobai világítótesteket.

A lámpáknak mindenképp meg kell felelniük a magas víz- és nedvességszigetelési követelményeknek. Ez a fürdőszobai világítás alapja. Szintén erősen ajánlott, hogy a lámpákat szakemberrel szereltesse fel. A lámpa élettartama így biztosított, és nem kell aggódnia semmilyen rövidzárlattól. Ha a lámpatestek saját kezű beszerelésén gondolkodik a fürdőszobában, fontos mindenekelőtt az úgynevezett IP-t, a gyártó kötelező számát ellenőrizni. Lényegében ez a szám azt mutatja, hogy a fény mennyire áll ellen a káros hatásoknak – fürdőszobák esetében különösen a nedvességnek és a víznek. Az IP mindig két számértékkel van jelölve, és fontos megkülönböztetni őket aszerint, hogy pontosan hova szeretnénk elhelyezni a lámpát a fürdőszobában. További részletekért és rendelésért keresse fel az egloshop.hu webáruházat!