Foci vb közvetítés infók!

A futball szerelmesei már egészen a 2014-es világjbajnoki döntő óta várják az idei, oroszországi világbajnokságot, és mivel a két esemény között ott volt az Európa Bajnokság, hamar eltelt az idő, és már el is érkezett az idei vb, amit a Luzsnyiki stadionban nyitnak majd meg június 14-én. Ugyanitt játsszák majd a döntőt is, de addig még több mint egy hónapot kell várni.

A foci vb közvetítés információi mind elérhetőek a focivb2018.info weboldalon, tehát ha ön is kedveli a futballt és figyelemmel kísérné az idei foci vb-t, amit Oroszországban rendeznek meg, akkor itt a helye weboldalunkon, hiszen itt csupa hasznos információval gazdagodhat majd, és azt is megtudhatja, hogy kik fogják kommentálni a mérkőzéseket nap mint nap. A foci vb szakkomentátorai idén Varga Ákos, Újvári Máté, Lukács Viktor, Knézy Jenő és Hajdú B. István lesznek, a műsorvezetők pedig: Berkesi Judit, Tihany Viktor, Molnár Mátyás és Mérei Andrea. A foci vb június 14-én kezdődik délután 15 órakor helyi idő szerint, és az eseményt Oroszország nyitja majd Szaud-Arábia ellen.

Ha bővebb leírást szeretne olvasni a foci vb közvetítésről, és megtekintené a szakkomentátorok teljes listáját, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat, a focivb2018.info weboldalt és itt megtalálhat majd minden információt ami az idei foci vb-vel kapcsolatos. Weboldalunkon a teljes menetrendet is megtekintheti majd, valamint azt is, hogy kik lesznek a műsorvezetők. Négy évvel ezelőtt Brazíliában a németek emelhették magasba a kupát míg az argentinok elbukták a döntőt. Vajon idén sikerül Messinek és csapatának elhódítani a trófeát, vagy ismét a németek kerülnek ki győztesen, esetleg nyernek a spanyolok vagy a brazilok? Bármi megtörténhet, ezért érdemes figyelemmel kísérni az idei foci vb-t, hiszen érdekes izgalmaknak nézünk elébe.