Fekete péntek 2019

Fekete péntek egyre népszerűbb a magyar vásárlók körében is, ezt pedig az is bizonyítja, hogy a Google statisztikái szerint a black friday az egyik leggyakrabban keresett kifejezés az elmúlt években.

Fekete péntek 2019. november 29. – Ezt az időpontot érdemes felírni a naptárban. Ha ugyanis nem akar a karácsonyi ajándékokra egy kisebb vagyont kiadni, hanem minél többet spórolna, akkor a fekete péntek erre tökéletes. A Black Friday esemény Amerikából indult ki a 60-as években. Minden évben a Hálaadás utáni pénteken tartják meg már évtizedek óta. Az esemény neve a Phiadelphiai Rendőrségtől eredeztethető. Fekete péntek nyitja meg a karácsonyi bevásárlószezont, amikor is az USA-ban dugók alakulnak ki és hosszú sorokban kígyózva várakoznak az emberek a járdákon. A fekete péntek hódító útja során Magyarországra is elért, így már mi is kedvezményes árakon juthatunk hozzá a legkülönfélébb termékekhez. Legyen szó elektronikai eszközökről, ruházati termékekről, háztartási eszközökről, ékszerekről vagy akár társasjátékokról, fekete pénteken az eredeti ár töredékéért szerezhetjük be ezeket a termékeket.

Idén fekete péntek november 29-re esik, így érdemes időben nekiállni a karácsonyi ajándéklista elkészítésének, hisz nagyon nem mindegy, hogy az új évet üres pénztárcával kezdjük-e. A black.friday.hu weboldalon bővebben tájékozódhatunk azon üzletek listájáról, amik leárazzák erre a napra termékeiket. A black friday alapvetően egy napra szól, ugyanakkor vannak üzletek, amik egész hétvégére vagy teljes hétre meghosszabbítják az akciókat. Ha nem szeretne vagy nincs ideje sorra járni az üzleteket, esetleg a nagy tömegben kószálni, akkor érdemes az online vásárlás lehetőségével élni. A legtöbb üzlet, webáruház ma már rendelkezik weboldallal, így kényelmesen, otthon is tudunk vásárolni.