Esküvői weboldal olcsón

Weboldalunk segítségével vezethetnek blogot, válaszolhatnak a vendégkönyvbe írt hozzászólásokra, és akár köremaileket is lehet küldeni a vendégeknek. A weboldal tartalmát egy admin felületen saját maguk tölthetik fel egy bejelentkezés után.

Esküvői weboldal vár mindenkit kedvező árakkal és jobbnál jobb szolgáltatásokkal amik sokat segíthetnek a házasulandó pároknak, ezért megéri hozzánk fordulni.  Ha mégis meggondolná magát a rendelés után 30 napon belül, és nem elégedett a weboldallal vagy nem tőlünk szeretnének weboldalt rendelni, akkor indoklás nélkül is vissza lehet lépni a vásárlástól és csapatunk azonnal visszafizeti a teljes vételárat. Nálunk csak egyetlen csomag van amit ki lehet választani, de abba minden extrát beletettünk ami csak létezik. Nem kell majd például külön fizetnie azért, hogy a nagy nap után feltölthesse a fényképeket az oldalra. Mi problémamentes szerkesztést ajánlunk, csak be kell írnia a tartalmat és az okos szerkesztőfelület a designhoz fogja hozzáigazítani. Minden sablonunkat a 2017-es weboldal designtrendekhez illően készítettük el.

Bővebb leírásért és további információk elolvasásáért mindenképpen keresse fel weboldalunkat a sokboldogsagot.hu-t hiszen itt mindent megtudhat majd a weboldal működéséről, az árakról és az extrákról is, ráadásul megtalálhatja a gyakran ismételt kérdéseket is. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk az árakkal vagy a szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal e-mail címen keresztül, vagy tárcsázza a +36 30 892 0095 telefonszámot és itt minden kérdésére azonnali választ kap majd ami weboldalunkkal kapcsolatos. Weboldalunkon egy űrlap kitöltésével máris leadhatja a megrendelőlapot.