Epson tintapatron magas minőségben

Az Epson tintájába fektetett folyamatos kutatás és fejlesztés páratlan minőséget nyújt.  Az Epson tintája Intelligens chipeket használ, amelyek kommunikálnak a nyomtatóval, és tájékoztatják Önt, ha a tintaszint kezd alacsony lenni.

Epson tintapatron SmartValve Control-al ellátva elérhető az onlinetoner.hu weboldalon minden Epson nyomtatóhoz a legkedvezőbb áron ezért sosem fogja megbánni, ha fellátogatja weboldalunkat. A SmartValve Control szabályozza a tinta felszabadulásának nyomását, valamint a tinta szivárgását biztosító légkamrákat és szűrőket. Ha nem sokszor nyomtat, vagy valóban alacsonyan akarja tartani a csere költségeit, akkor a szokásos Epson patronok jelenthetik a legolcsóbb és legjobb megoldást. Ha nagyobb tételben nyomtat, és egy nagyobb előzetes befektetés érdekében csökkentené az oldalankénti költséget, akkor az Epson XL tinták jelentik a legjobb megoldást. Az Epson nyomtatókkal hibátlanul együttműködő fejlesztésű tinták éles, tökéletes szöveget és élénk képeket eredményeznek, amelyek generációkig fognak megmaradni.

Az Epson egyedi tintapatronokat használ a teljes tintasugaras nyomtatótartományban. Miért? Hogy pénzt takarítson meg. Ennek a módszernek a használatával mindig csak az elhasználódott színes patront cserélheti le, ahelyett, hogy egy teljes, kombinált színeket használó patront cserélne, még akkor is, ha nem mindet használta fel. Az Epson festékekben nincs por, légbuborék és egyéb szennyeződés, amely károsíthatja a nyomtatót, mivel tiszta helyiségben gyártják. További információkért és részletekért mindenképpen keresse fel az onlinetoner.hu weboldalt és itt megtudhatja, hogy milyen előnyei vannak az Epson tintapatronoknak és többet tudhat meg majd az árakról is.