Egyedi szauna gyártás saját elképzelések szerint

A cégünk több éves fennállása biztosítéka annak a maga minőségnek és a luxus kivitelnek, melyet minden általunk gyártott szaunánál biztosítunk. Önnek csak annyi a dolga, hogy megálmodja, mi pedig megvalósítjuk!

Szauna gyártás egyedi igények szerint, nálunk lehetséges. Amennyiben Ön szeretné elhozni az otthonába a luxust és a kényelmet is, akkor a legjobb helyen jár, hiszen mi ezt biztosítjuk a vásárlóink számára. Az általunk elkészített különféle szaunák, mind kizárólag magas minőségűek és kizárólagosan kézzel készülnek, így ügyelve a legapróbb részletekre is. ebből kifolyólag következik az, hogy nyugodtan kijelenthetjük, hogy az általunk elkészített termékeknek mind lelke van. Ugyan is az általunk készített szaunák egytől-egyik egyedi kivitelben, illetve egyedi stílusban készülnek, melyet még exclusive megjelenéssel ötvözünk. Az általunk elkésztett munkáknál mindig arra törekszünk, hogy a megrendelő minden igényét kielégítsük és a legmagasabb kivitelnek feleljen meg

A széleskörű kínálatunkban megtalálhatóak finn, a dual, illetve az infra szaunák is, melyek készülhetnek beltéri és kültéri használtra egyaránt. A szaunáink legfőképpen klasszikus, illetve minimál stílusban készülnek, ám minden a megrendelő kérésétől függ. Továbbá a kínálatunkban megtalálhatóak még a sókabinok, jégkabinok, illetve a gőzkabinok is egyaránt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a simonwellness.hu oldalára kattintva, ahol a minden további bővebb információt megtudhat. Továbbá elérhetőek vagyunk még a +36 20 333 22 77-es telefonszámon, illetve  az office@gmail.com e-mail címen egyaránt. Minden elkészített munkánk után 2+3 év garanciát vállalunk, illetve garantáltan a legjobb árat kínáljuk.