Ditec sorompó

Sok vállalkozás nem is gondol rá, pedig egy sorompó beüzemelése már önmagában is képes hatékonyan és önműködően szabályozni a forgalmat. Egy Ditec sorompó annyival jelent többet, hogy a kiváló minőség a megbízhatóságot, a tartósságot és az esztétikus megjelenést ráadásként kínálja.

A svéd Ditec cég már több évtizede készít magas minőségű automatikus ajtókat és egyéb megoldásokat. A tapasztalatnak és a nagyfokú fejlesztéseknek köszönhetően a Ditec sorompó tökéletesen alkalmazható szinte bármilyen vállalkozás, intézmény vagy éppen társasház esetében. A sorompó lehet önálló forgalomirányító, de akár rendszerbekötött parkolóház-felügyelő is.

Igényes kivitelezésű Ditec sorompó az Agirutura Real Kft-nél
Igényes kivitelezésű Ditec sorompó az Agirutura Real Kft-nél

A Ditec sorompó szinte bármilyen útszakasz lezárására alkalmas, akár 16 méteres útszélességig. Az erős és strapabíró önzáró hajtómű mindig biztosítja a sorompó karjának rögzített állapotát. Ráadásul az alacsony belmagasság sem okozhat problémát, hiszen a sorompókar csuklós megoldásával lehetőségünk van még ilyen esetekben is a sorompó használatára.

Ditec sorompó az Aries Kft-nél
Ditec sorompó az Aries Kft-nél

A Ditec sorompó működtetése lehet egyszerű nyomógombos, vagy a közkedvelt távirányítós. Nagyobb igénybevétel esetén kiegészíthetjük kártyás vagy egyéb beléptető rendszerekkel, illetve lehetőség van fizető parkoló rendszerek kiépítésére is. A rendszerbe integrált Ditec sorompó automatikusan, emberi beavatkozás nélkül végzi a feladatát. Ráadásul soha nem kér enni és nem fárad el.

Ditec sorompó az Autó Kar-Tel Kft telephelyén Nagykovácsiban
Ditec sorompó az Autó Kar-Tel Kft telephelyén Nagykovácsiban

A precíz és megbízható Ditec sorompó esetében nem okoz gondot a napi ezer nyitási mechanizmus sem. Az alapanyagok és technikai megoldások együttesen teszik igazi színvonalas termékké. A biztonsági kérdéseket tekintve sincs kompromisszum. Minden Ditec sorompó alaptartozéka a rácsukódásos balesetek kizárásának céljából, a beépített biztonsági fotocellán túlmenően, az ODS akadályérzékelő is. Ez persze nem csak a személyeket és a vagyontárgyakat, de magát a sorompót is védi a durva behatásoktól.

Az Autó Univerzál Kft is a Ditec sorompót választotta
Az Autó Univerzál Kft is a Ditec sorompót választotta

Az automatikus forgalomszabályozáshoz elengedhetetlen kiegészítőkkel is felszerelhetjük a Ditec sorompó kivitelünket. A legismertebb kiegészítők közé tartozik a sorompó karjának mozgására figyelmeztető villogó lámpa vagy a távirányító, de kérhetünk akár GSM modult is. Ez utóbbi társasházak közkedvelt megoldása, mivel a sorompó mobiltelefonról nyitható. Ezek mindegyik a Ditec sorompó biztonságos és kényelmes használatát hivatott fokozni. A Ditec sorompó rendszerek már számos helyen bizonyították megbízható és gazdaságos működésükkel, hogy milyen nagymértékben képesek segíteni vállalkozásának mindennapjait. Tekintse meg sorompó referenciáinkat és tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé.