Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg az Ön lányának is!

A kislányok imádják a babákat, így nem csoda, ha ujjonganak örömükben, ha egy újjal gyarapodik a gyűjteményük. Ha valami igazán különleges babával szeretné meglepni gyermekét, akkor a legjobb választás a Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg.

Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg mely sok tekintetben hasonlít egy valódi babára, így például képes igazi könnyeket ejteni. Ahhoz, hogy Kristal baba könnyeket ejtsen, le kell venni a sapkáját és a fején lévő edénykébe vizet kell tölteni. Amellett, hogy Kristal babát meg kell vigasztalni mikor szomorú és sír, meg is kell gyógyítani, hiszen szegény gyakran betegeskedik. Szerencsére ehhez a gyermek számára rendelkezésre állnak a megfelelő módszerek, ugyanis Kristal baba mellé jár sztetoszkóp, hőmérő és fecskendő is. Ha Kristal babától elveszik a cumiját, akkor keserves sírással ad hangot elégedetlenségének. Ha Kristal baba meggyógyul és a cumiját is megkapja, akkor igazán boldog és elégedetten gügyög. A baba az érintésekre is különféle hangokkal reagál. A gyerekek pont ezért szeretik Kristal babát, mert folyamatosan reagál a környezetére.

Az interaktív játékok nagyon népszerűek manapság, hiszen tökéletesen lefoglalják a gyerekeket, ráadásul fejlesztő hatásúak. Kristal baba gondoskodásra tanítja a gyerekeket, így tökéletes ajándék a kicsik számára. Ráadásul már három éves kortól ajánlják a gyártók a Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg babát. Biztos lehet benne, hogy a Kristal baba hosszú időre le fogja kötni gyermekét és nagyszerű szórakozást ígér. Ha szeretné megrendelni a Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg babát, akkor látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahol képeket is meg tud tekinteni a babáról, valamint a szállításról és fizetésről is tájékozódhat!