Bosszúállók, LEGO és játék

Videojáték kultúra, a LEGO és a marvel filmek szerelmesei most örülhetnek, mert végre ez a három dolog egyesülhet.

Kijött a Bosszúállók, LEGO világában felépített videojáték változata. Ez a játék annak is köszöntheti népszerűségét, hogy egy (sőt ebben az esetben több) már eleve meglévő rajongói közösséget céloz meg. Akik szeretik a Marvel filmeket azok biztos felkapják a fejüket a játék hírére és külön öröm lehet, hogy ráadásul a Marvel most LEGO-val van kombinálva. A játékon belül több mint 200 karaktert találhatunk meg, ezek között olyanok vannak mint a Moon Knight, Kamala Khan vagy a Squirrel Girl.

Persze nincs annyi eltérő képesség vagy szupererő ahány karakter, nagyjából 20 manőver van a játékban. vannak a jól megszokott szupererők mint a tűzoltás, szupererő , repülés stb. emellett egy új képesség kerül be a játékba a szkennelés képessége, ami tulajdonképpen arról szól, hogy korábban láthatatlan cuccok válnak láthatóvá vagy megszabadulunk az úgynevezett „illúzió ellenfelektől”. A játék története a két Bosszúállók mozifilmből tevődik össze. Megjelennek helyszínek, emlékek formájában és vannak extra helyszínek az Amerika Kapitány és az Iron Man 3-ból, sőt még a Thor 2-ből is. Könnyű eltévedni ha nem láttuk az összes filmet, de ha igen akkor könnyedén eligazodunk ebben a szövevényes világban majd.

A játék során több kihívással nézhetünk szembe, például újratermelődő ellenfelekkel vagy járműves üldözéses szakaszokkal, esetleg lövöldözős pályákkal, ezek izgalmassá és változatossá teszik a játékot. Változatos pályákon játszhatunk amik a filmek különböző világaiból vannak összeszerkesztve. A párbeszédek nagy része a filmekből ismerős lehet majd, így ez otthonos terep lesz azoknak, akik nagy Marvel rajongók. A vizuális poénok is jól megkomponáltak, jön a tipikus LEGO humor, csirkékkel és banánokkal. A LEGO Marvel’s Avangers minden platformra megjelent, PS4, PC stb., így mindenki élvezheti a játékot vele. A játék egy igényesen megtervezett, remek játékélményt nyújtó világot tár elénk, a LEGO humorral és a Marvel filmekből már megszeretett hősökkel, akinek ez a kombináció bejön az a játékot is élvezni fogja, úgyhogy mindenképpen érdemes kipróbálnia.