Akcióterületi terv a projektkészítéshez

Az akcióterületi terv a legfontosabb eszköz a komplex projektkészítéshez egy új vagy megújult városi szövet darabjának kifejlesztésében. Az akcióterületi terv az érintett közösség komplex településfejlesztési céljainak elérése érdekében valósul meg, amelynek célja egy meghatározott szövet, elhatárolt rész, átalakítás vagy a városi szövet kialakítása. További részleteket erről weboldalunkon, a varosfejlesztes.hu-n talál.

Weboldalunkon mindent megtudhat majd az akcióterületi tervről, annak megvalósításáról és természetesen városfejlesztés szolgáltatásainkról is, ezért nem fogja megbánni ha benéz hozzánk, hiszen közelebbről megismerkedhet majd cégünkkel is. A városi fejlesztési akció megvalósításának alapjául szolgáló komplex városi fejlesztési akcióterületi tervet az akcióterület-terv felhasználási és alkalmazási módszertanának bevezetésével a Városfejlesztés Zrt. vezette be. A Városfejlesztés Zrt. menedzserei, nemzetközi szakmai és egyetemi kapcsolataik mobilizálásával folyamatosan előadásokat tartottak és publikációkat adtak ki, hogy egyre többen megismerjék a Városfejlesztés Zrt. által kiadott alap-, mester- és posztgraduális képzés során alkalmazott módszertant.

Ezzel lehetővé válik, hogy a helyi feltételeken alapuló akcióterületi terv végrehajtása a városi környezet minősége és a közvetlen városfejlesztési bevételek tekintetében a helyi önkormányzatok és az állam számára a lehető legjobb megtérülést eredményezze. Amennyiben a továbbiakban is szeretne az akcióterületi tervekről olvasni, nincs más dolga, mint felkeresni a varosfejlesztes.hu weboldalt ahol minden részletet megtalál, ráadásul ha tárcsázza telefonszámunkat, a +36 20 941 1234-et, akkor a kérdésekre is válaszolunk.