Acrylgel több színben kedvezményes áron!

A hagyományos UV-zselével ellentétben az Acrylgel nem szivárog, nagyon stabil és könnyen formálható. Szilárd szerkezetű, és ellenáll az ütéseknek.  Acrylgel termékcsaládunk egyedi akril zseléi könnyen formálhatók, és végtelen idő áll rendelkezésre használatukhoz. Hónapokig tartó tesztekkel tökéletesítettük őket, a szalonban végzett gyors és szakszerű munka érdekében.

Acrylgel több színben is kapható a marilynails.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, itt a helye nálunk ha ön is régóta barátkozik már az Acrylgel termékekkel. A praktikus tubusos, könnyen használható akril zselék a legnépszerűbb árnyalatokban kaphatók. A következő színekben kaphatók ezek a gélek webáruházunkban: átlátszó Clear, nagyon pigmentált Pink Cover, melegebb árnyalatban és nagyon intenzív fehérben, ami tökéletesen köt. A Vision AcrylGel ecsettel és az AcrylGel megoldással gyors és professzionális eredményeket érhet el a körmök AcrylGellel történő felépítésében és karbantartásában. Francia körmök készítéséhez Vision AcrylGel Clear alaplakkra van szükség. A polimerizáció után a felület tökéletesen sima marad, így könnyebben elkészíthető a dekoráció. A tubus csomagolás tiszta munkakörülményeket garantál.

Precízen van adagolva, az optimális mennyiség anyagpazarlás nélkül éri el a körmöket pl. francia köröm esetén a praktikus tubusnak és keskenységének köszönhetően közvetlenül a köröm szabad szélére lehet majd felvinni a Vision AcrylGel White-ot. Körömépítés esetén a Vision Cover Pink és White AcrylGels csak Vision AcrylGel Clear alapon használható. Az anyag kikeményítése zárt végű lámpában történik, amely tükröt is tartalmaz, így minden irányból fény érheti. A feldolgozás során szükség esetén az ecsetet AcrylGel Vision Solution-ba áztatjuk. Amennyiben többet tudna meg és megtekintené Acrylgel kínálatunkat, nézzen be a marilynails.hu-ra.