A tengeri hajós munka lehetőségek várnak rád is!

Ha szívesen utazol, ha már régóta nagy vágyad, hogy bejárd az egész világot úgy, akkor a tengerjáró-, illetve az óceánjáró hajókat egyenesen neked találták ki! Az ilyen luxus hajókon betöltött munkakör által a világ legtöbb varázslatosan szép táját bejárhatod, az úszó, ötcsillagos szállodák mindenhová elvisznek. Nemzetközi cégünk a legjobb hajós munkákat közvetíti, így ha már megfordult a fejedben az a gondolat, hogy próbára teszed magad egy hajón, akkor várjuk jelentkezésed!

A jól fizető tengeri hajós munka a kalandra vágyóknak, azoknak aki tudnak angolul vagy németül, esetleg tapasztalattal is rendelkeznek több munkakörben is, adott lehetőség. Tudni kell, hogy némely hajó főként angol nyelvű utasokat szállít, amíg némelyek főként német nyelvű utasokat, emiatt pedig a személyzetnek ezen nyelvek egyikét mindenképp beszélnie kell. A szerződés általában 6 hónapra szól, avagy fél évig utazhatsz a mesés tengereken. Amennyiben ismered a fent említett nyelvek egyikét, szívesen utaznál csodás tájak, ismeretlen világ felé, akkor a tengeri hajós munkát neked találták ki!

Közvetítő irodánk célja, hogy Te is megtaláld a számodra leginkább ideális munkát. Arra viszont jobb, ha már most felkészülsz, hogy a tengeri hajós munka hétnapos munkarendet jelent, sőt a napi munkaóra elérheti a 12-15 órát is. A hajós munka érdekében irodánknál a jelentkezők felvétele folyamatos, egész évben van arra lehetőség, hogy kijuss egy luxus óceánjáróra. A nyelvtudás, és az előzetes tapasztalat, illetve egyes pozícióknál a szakirányú végzettség is szükséges, de a vendégközpontúság és a kitartás legalább ilyen fontos!

A Crew Agency Kft. vár, fordulj hozzánk bizalommal és szerezd meg a neked való tengeri hajós munkát! Küldd el az önéletrajzod akár már ma, ha szívesen lennél felszolgáló, szakács, szobalány vagy bárfelszolgáló egy egész világot bejáró úszó csodán!