A Fligl név magában foglalja a minőséget

A mezőgazdaságban mozgok számára úgy gondolom, hogy nem mondok újat azzal, hogy a Fliegl név maga a megbízhatóság, minőség, és az átgondolt, gyakorlatias megoldásokat megtestesítő mezőgazdasági eszközöket foglalja magába.

Fliegl márka a mezőgazdasági pótkocsigyártás területén Európában az első helyen áll. Attól függetlenül, hogy billentős pótkocsiról, letolókocsikról, trágyaszórókról vagy betakarításról beszélünk. Válasszon minket és mi mindig az optimális szállítási koncepciót kínáljuk az Ön számára. Az általunk gyártott letolókocsik mind ASW rendszerrel vannak ellátva, amely egyetlen eredeti és igazi. A Fliegl letolórendszer forradalmi újítás a mezőgazdaságban és a közúti szállításban is egyaránt. Egy olyan rendszert alkottunk meg, amely egyesít miden eddig ismert ürítési előnyt. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a rendszer, melyet mi kínálunk az Ön számára, amely a legalkalmasabb az ürítésre. Ennek köszönhetően, akár már 30%-al gyorsabbá teheti a lerakodást. Illetve nagyon jól tömöríthető a rakomány, és akár 60%-al több felférhet az ilyen fajta pótkocsira, mint azt egy átlagos pótkocsitól megszokhattuk.

Ha ürítés, akkor első sorban mindenki előtt a billenős rendszer villan be, mi most az ezzel szembeni előnyökről szeretnénk beszámolni. A Fliegl letolókocsi sokkal stabilabb, így nagyobb biztonságot nyújt mind a rakodás, mint a szállítás során. Nagyon kedvező az önsúly, az önhordó konstrukciónak köszönhetően. Továbbá sokkal kevesebb lesz az olajszükségletünk, a teleszkóp rendszer kiiktatásával. Illetve rövid időn belül akár átalakíthatjuk trágyaszóró kocsivá, illetve más adapterekkel is felszerelhetjük. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen fel bennünket a pap-agro.eu oldalár kattintva.