Ha eleged van a cigifüstből, ismerd meg a szuper hamutálakat!

Azt nem kell vitatni, hogy a dohányzás egy rendkívül káros szenvedély, mégis van aki nem bírja megállni és még otthon is rágyújt, nem csak a nyílt terepen. Ha Te vagy a párod, esetleg a baráti társaság nagy része megrögzött cigis, de eleged van abból, hogy minden bútorból a cigi szaga párolog, akkor tegyél ellene. Annak érdekében, hogy otthonod ne a dohányszag lengje be, akkor érdemes olyan hamutálat választanod mely elszívja a szagokat, hiszen bizony már kaphatóak ilyen trükkös kis hamutálak.

Nagyon praktikus megoldás lehet az alig több, mint tíz centiméter átmérőjű és tetővel rendelkező Vepa Bins hamutartó. Egy rozsdamentes, acélból készült hamutartóról van szó, tehát akár minden egyes elszívott cigi után nyugodtan elmoshatod és nem eshet baja. Nem giccses, sokkal inkább elegáns és még haszna is van. Mivel elég nagy, ezért még egy nagyobb társaság számára is tökéletesen is megfelelő. Természetesen fedő nélkül is használható, ám ha ráteszed a tetejét hatékonyan elzárja a kellemetlen szagokat, így azok nem fogják uralni a levegőt.

A másik megoldás lehet az úti hamutál, ami szintén egy remek kis eszköz a szagok eltüntetése érdekében. Ma már szinte bárhol meg lehet vásárolni. Vannak praktikus rozsdamentes acélból készült darabok, melyek bármelyik női táskában is elférnek. Általa bármikor rágyújthatsz és mégsem kell aggódnod a szemetelés miatt, de ami fontosabb, hogy a csikkeket is szagmentesen tárolhatod segítségével.

Egy nagyon egyszerűen kivitelezhető segítség a szagok ellen, ha szagtalanítót teszel a régi hamutálba. Ha valamiért ragaszkodsz egy régi hamutartóhoz, azt semmiképp nem akarod lecserélni egy fedelesre, esetleg rendszeresen dohányzol a kocsiban is, akkor az Illosorb-800 az a szagtalanító, amivel garantáltan elégedett leszel. A homokszerű anyagot a hamutálba kell tölteni és amikor az megtelt csikkel, egyszerűen csak ki kell önteni.