Muflon vadászat mindenkinek!

Mint a legtöbb európai nagyvadfaj esetében, Magyarországon a muflon nagyon jó populációnak ad otthont. Ezen a kerületen 85–90 cm-es kürthosszúságú trófeákra lehet számítani, néhány egyedi példánnyal, amelyek szarva 95 cm-is is lehet.

Muflon vadászat vár mindenkit a moonlighthunting.eu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és minden részletet megtudhat a muflon vadászatról. Hazánkban szintén jó a gímszarvas populáció, magyar mércével mérsékelt méretű, legfeljebb 8 kg körüli trófeákkal. Vaddisznó, szarvas-, muflonvadászat kombinálható és csomag ajánlatokat is találhatnak nálunk.

A vadászokat egyes kerületek hangulatos vadászházában szállásolják el – vagy ha úgy tetszik – a legközelebbi város jó színvonalú bájos vendégházában. A magyarországi vadászat – minden ősi hagyományával együtt – mindig egy életre szóló élmény. A muflon (Ovis gmelini) a Kaszpi-tengeri régióban őshonos vadjuh, Törökország keleti részeitől, Örményországtól, Azerbajdzsántól egészen Iránig. Úgy gondolják, hogy ez az összes modern házi juhfajta őse. Magyarországra betelepítéssel került.

A muflon vöröses vagy sötétbarna színű, rövid szűrő hátul sötét csíkokkal, fekete hasi területekkel és világos színű nyeregfoltokkal rendelkezik. Az érett muflonok szarvai majdnem 85 cm-ig nőhetnek. A muflon vállmagassága 0,9 m körül van, testtömege 50 kg (hímek) és 35 kg (nőstények). A muflon kosok szigorú dominancia hierarchiával rendelkeznek. A párzási időszak vagy a késő ősztől a kora télig tartó párzás előtt a kosok megpróbálnak dominancia hierarchiát létrehozni, hogy meghatározzák az anyajuhok (nőstény muflon) párosodáshoz való hozzáférését. Ha többet tudna meg vadászati lehetőségekről keresse fel a moonlighthunting.eu-t.