Esküvői helyszín Budapesten a Szőnyi Hotelben

Egy esküvő megszervezése sok munkával jár és időben el kell kezdeni. Az egyik első és talán legfontosabb része a helyszín kijelölése és lefoglalása. Mindenképp érdemes olyan helyszínt választani, ahol már több alkalommal is szerveztek már esküvőt.

Esküvői helyszín Budapesten a Szőnyi Hotelben. A Szőnyi Hotel több tíz éve működő szálloda, amely nagy hírnévnek örvend. A sikeresség egyik titka, hogy mindenből kizárólag a legjobbat kapja minden vendég és ez nincs másképp az esküvőkkel sem. A magas színvonalú szolgáltatások és kiszolgálás évről évre egyre több vendéget vonzz. A rendezvényszervezés nem egy egyszerű feladat, főleg ha egy esküvőről van szó. Ezért fontos, olyan emberekre bízni a feladatot, akik profik a szakmában és több éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. A Szőnyi Hotelben nagy gyakorisággal kerülnek megrendezésre esküvők, eljegyzések és más rendezvények. Rendelkezésre áll egy légkondicionált étterem, egy tágas terasz és kert, amely tökéletes helyszín lehet egy nyári esküvőhöz. Az itt dolgozók célja, hogy a kliens minden igényeit megvalósítsák és gondoskodjanak arról, hogy egy felejthetetlen élményben legyen része minden résztvevőnek. Az ifjú pár és a vendégek számára egyaránt biztosítanak szállást az esemény előtt, alatt és után.

Különleges szolgáltatások is igénybe vehetők. Ilyenek például a menü összeállítása (speciális étrend, stb.), a vendégek számára a zárt parkoló díjmentesen használata. Látogasson el Ön is a szonyihotel.hu weboldalra, ahol több mindent megtudhat a hotellel kapcsolatosan. Hogyha bármilyen kérdése lenne és ajánlatot szeretne kérni, akkor tárcsázza a 36-1 222-0015-ös telefonszámot, vagy írjon emailt az info@szonyihotel.hu e-mail címre. Válassza a jó szervezést és a kiváló minőséget, válassza a Szőnyi Hotelt!